Reserva T. 613 67 40 92
El Restaurant
La Carta
Contacte
Demanar Glovo
El Restaurant
La Carta
Contacte
Demanar Glovo
La Carta
El Pica pica
Trencat de Gambes
11,5
Trencat de truita de gambes amb allets tendres
Pernil Ibèric tallat a mà. 1/2 ració
9,5
Pernil ibèric del bo, tallat a mà. Mitja ració.
Pernil Ibèric tallat a mà. Ració
18,5
Pernil bo, tallat a mà. Ració completa.
Formatge Ben Curat
8
Una tapa de formatge ben curat, intens i saborós.
Olives Farcides/Gaspatxes
3,5
Tapeta d'olives. Tu tries. Farcides o gaspatxes.
Els Seitons en Vinagre
7
Un clàssic per picar. Intensos i amb el toc just.
Les Nostres Anxoves del Cantàbric
9,9
Unes bones anxoves, madurades i afinades. Com ha de ser.
Truita de Bacallà
10,5
Simplement espectacular. Amb el toc just de sal.
Truita de Patates
9,5
Amb la patata al punt just i sucosa.
ELS FREDS DEL STREET
L’Ostró del Street
3,5
Ostró, fresc, amb la seva llimona. Un gran caprici.
Tartar de Tonyina
15
Amb la seva salsa teriyaki i sèsam.
Tartar de Salmó
15
Salmó, salsa teriyaki i sèsam.
Salmó Marinat
10,5
Amb anet i les seves torradetes.
Amanida Rusa
8
Amb la seva ventresca de tonyina i tàperes.
Tomàquet Rosa amb Ventresca
10,5
Fresc i deliciós. Amb ventresca de tonyina.
Amanida de Formatge de Cabra
11
Formatge de cabra, fruits secs, un toc de fruita i el seu vinagre de mòdena.
DE LA FREGIDORA
Escamarlans Cruixents amb Xipotle
9
Daurats, amb el seu arrebossat i salsa xipotle.
Calamars a la Andalusa
10,5
Arrebossats a l'andalusa i amb el toc just de fregit i servits en paperina.
Entrepà de Calamars
9
Pa bo, calamars arrebossats i salsa a escollir.
Calamarsons a la Andalusa
10,5
Calamarsons amb un suau arrebossat. Cruixents.
Cazón en Adob
10,5
Amb el seu toc de pebre, curri, comí i vinagre.
“Chocos” a la Andalusa
10,5
"Chocos" cruixents i arrebossats.
Xanquets
10,5
Xanquets arrebossats, cruixents.
Bacallà Arrebossat
10,5
Bacallà al punt just de sal i arrebossat.
Seitons Fregits
10,5
Seitons amb el toc just de fregit, servits en paperina.
Pollastre Cruixent
9,5
Pollastre arrebossat i fregit. Servit en paperina.
Croquetes de Pernil (unitat)
2,5
Croquetes casolanes de pernil del bo.
Croquetes de Bacallà (unitat)
2,5
Croquetes caseres de bacallà.
Croquetes de Cabrales (unitat)
2,5
Croquetes casolanes de formatge cabrales.
Croquetes de Musclo (unitat)
2,5
Molt especials, croquetes casolanes de musclo.
Croquetes de Calamar (unitat)
2,5
Una especialitat de la casa. Croquetes de calamar.
Croquetes de Gamba a l’Allet
2,5
Si no les has provades...
Pebrots del Padrón
7
Recorda, uns piquen i els altres no.
Patates Fregides
6
Les de tota la vida.
Patates Braves
6,5
Amb la salsa brava, picants.
MARISCS
Brou de Marisc
12
Cuinat amb calma, amb tot el sabor, i l'acompanyament.
Musclos al Vapor
9
Musclos bullits, llimona al gust.
Musclos a la Marinera
12
El secret és a la salsa. Amb el toc picant.
Navalles a la Planxa
11
Navalles amb el punt de sal i pebre, i la salsa d'all i julivert.
Gambes a la Planxa
12
Unes bones gambes, passades per la planxa, i el toc de la casa.
Pop a la Gallega
18
Pop ben bullit, amb la seva patata i el pebre vermell.
Zamburiñas (6u)
11
Zamburiñas a la planxa. Una delícia per a paladars exquisits.
Gambes a l’Allet
10,5
Gambes fregides amb el seu oli picant.
Cloïsses amb Salsa Verda o Marinera
13
Cloïsses boníssimes i amb la salsa que prefereixis. Verd o Marinera.
Calamar a la Planxa
11
Calamars passats per la planxa fins a donar-los el punt just.
Sípia a la Planxa
11
Sípies petites i molt tendres, a la planxa.
Tallarines
12,5
A la planxa, amb el toc de sal i pebre.
Llamàntol a la Planxa
22
Un llamàntol sencer, obert per la meitat i fet al punt just.
Escamarlans a la Planxa (6u)
20
Escamarlans a la planxa, amb tot el seu sabor.
LA NOSTRA MARISCADA EN PALA
Mariscada en Pala (per persona)
18
Cloïsses, navalles, calamars, zamburiñas, gambes i musclos. Servida a la nostra pala. Tot un espectacle!
Afegeix-li 6 Escamarlans (addicional)
18
Si vols fer-la encara més rica... afegeix-li a la teva pala 6 escamarlans a la planxa.
Afegeix-li 1 Llamàntol (addicional)
20
També pots afegir a la teva pala 1 llamàntol sencer. Una bogeria.
PEIX
Salmó a la Planxa
15
Salmó a la Planxa acompanyat de Verduretes
Bacallà a la Donostiarra
15
Bacallà al punt de sal, fet a la donostiarra. Un clàssic deliciós.
Llobarro a la Planxa
15
Un llobarro obert, a la planxa i amb el punt picant.
Orada a la Planxa
15
Orada a la planxa, amb la salsa al punt picant.
CARN
Entraña
17,5
El millor tall argentí, amb patates i padrons.
Entrecotte
19,5
Un bon entrecotte de vedella, amb les seves patates i padrons
POSTRES
Gelats
6
Gelat al gust, sabors a escollir.
Pastissos Casolans
7,5
Delicioses, casolanes... pregunta'ns per les d'avui
Maduixes amb Nata
7,5
Maduixes molt dolces, amb nata...
Crema Catalana
7
Les postres catalanes més típiques, cremades i amb el toc de canyella
Plàtan amb Llet Condensada
7,5
Plàtan amb aquell toc dolç tan especial.
Profiterols amb Nata i Xocolata
7,5
Profiterols farcits de nata i xocolata. Perfectes per compartir.
BEGUDES
Sangria de Cava 1l
23
Sangria de Vi 1l
21
Vi Negre Reserva Copa
5
Vi Negre Reserva Ampolla
22
Vi Negre Criança Copa
4,5
Vi Negre Criança Ampolla
20
Vi Blanc Verdejo Copa
5
Vi Blanc Verdejo Ampolla
21
Vi Blanc Albariño Copa
5
Vi Blanc Albariño Ampolla
21
Vi Blanc Penedés Copa
4,5
Vi Blanc Penedés Ampolla
19
Preus en € euros. IVA inclós.